Steminformatie

Wanneer kan er door het publiek gestemd worden?

We waren oorspronkelijk van plan om de publieke stemming te starten van 1 mei t/m 31 juli 2020. Vanwege de lockdown van onder andere de horeca hebben we besloten om de stemming te verplaatsen naar later in het jaar. Op deze manier kunnen we de horeca in Den Haag direct ondersteunen na de heropening. De nieuwe datum vind je binnenkort op de website. 

Hoe werkt het stemmen?

Leden van het publiek kunnen hun favorieten in elke categorie nomineren via deze website.

Zodra de openbare nominaties gesloten zijn worden de top drie nominaties in elke categorie ter beoordeling doorgegeven aan een vakjury.

Deze vakjury zal bestaan uit award sponsors en experts van de barindustrie uit heel Nederland.

Zij controleren de resultaten door middel van een bezoek aan de genomineerde locaties en een persoonlijke interview, daarbij gebruikmakend van hun vakkennis.

We gebruiken deze dubbele beoordeling om daarmee de transparantie van het proces te garanderen.

Zijn er kosten aan de nominaties voor de finalisten verbonden?

Nee. Aan een nominatie of een finale plaats zijn voor de bars geen kosten verbonden.

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

Eind 2020 zal er op een centrale locatie in Den Haag een besloten prijsuitreiking voor genodigde plaats vinden. In elke categorie zal er één winnaar zijn met twee runner-ups. De winnaars worden bekend gemaakt in de media en via social media.

The Hague Bar Awards worden gepresenteerd door Sharp Media, organisatoren van de jaarlijkse The Hague Cocktail Week | The Hague Bar Awards is presented by Sharp Media NL – organisers of the annual The Hague Cocktail Week | © Sharp Media NL 2020 | Email us hello@thehaguebarawards.com